Showing all 5 results

Kategóriák
Termék/lap 9 24 36

C.C.Contact T1 ablak- és felülettisztító, 750 ml

1 060 Ft +ÁFA
(1 346 Ft)
Ablakok, tükrök, üvegpultok és egyéb üvegfelületek tisztítására alkalmazható. Csíkmentesen szárad, eltávolítja a zsíros-, olajos szennyeződéseket, kellemes illatú.

TANA Glass Cleaner 750ml

2 010 Ft +ÁFA
(2 553 Ft)
Hatékony alkoholtartalmának köszönhetően gyorsan, alaposan és szépen tisztít csík- és fátyolképződés nélkül. Eltávolítja az ujjnyomokat, a zsír és nikotin szennyeződéseket.

Tana GLASS Cleaner 1l

2 014 Ft +ÁFA
(2 558 Ft)
Hatékony alkoholtartalmának köszönhetően gyorsan, alaposan és szépen tisztít csík- és fátyolképződés nélkül. Eltávolítja az ujjnyomokat, a zsír és nikotin szennyeződéseket. Műanyag felületekre is alkalmas. A GLASS üveg-és ablaktisztító kivételes környezeti tulajdonságokkal rendelkezik, amely fermentációs etanolon(biológiai erjesztésen) alapul. Biológiai ciklusok tiszteletben tartása mellett törődik az emberek egészségével és biztonságával.A rendkívüli ereje biztosítja a kiváló tisztítási teljesítményt minimális erőfeszítésekkel és költségekkel. Miközben a pH semleges készítmény kíméletes a bőrre, a GLASS tisztítószer könnyedén eltávolítja a zsiradékot, zsírt és nikotint minden üvegről és tükörfelületről. A termék időt és energiát takarít meg-Gyorsan száradás,szermaradvány nélkül az anyag eredeti ragyogását adja Főleg megújuló erőforrásokból áll-Felelősséget vállalunk a jövő generációiért. A termék veszélyességi besorolásáról és az óvintézkedésekről a biztonsági adatlapon talál információkat.

C.C.Contact T1 ablak- és felülettisztító, 5 liter

5 600 Ft +ÁFA
(7 112 Ft)
Ablakok, tükrök, üvegpultok és egyéb üvegfelületek tisztítására alkalmazható. Csíkmentesen szárad, eltávolítja a zsíros-, olajos szennyeződéseket, kellemes illatú.

C.C.Contact T50 ablaktisztító koncentrátum 5 liter

7 970 Ft +ÁFA
(10 122 Ft)
Bármilyen üvegfelületen alkalmazható, rendszeres tisztításra, és alkalmi tisztításra egyaránt. 1 dl koncentrátumból 5 liter felhasználásra kész oldat készíthető.