Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Kategóriák
Termék/lap 9 24 36

KIEHL Clar Glas ablak- és felülettisztító, 1l

861 Ft +ÁFA
(1 093 Ft)
Tisztítószer az üvegfelületen levő szennyeződés eltávolításához. A megoldott szennyeződést textil vagy papírtörlő kendővel lehet eltávolítani. Az azonnali száradás meggyorsítja a munkafolyamatot. Felhasználásnál kellemes illatú.

C.C.Contact T1 ablak- és felülettisztító, 750 ml

956 Ft +ÁFA
(1 214 Ft)
Ablakok, tükrök, üvegpultok és egyéb üvegfelületek tisztítására alkalmazható. Csíkmentesen szárad, eltávolítja a zsíros-, olajos szennyeződéseket, kellemes illatú.

TANA Glass Cleaner 750ml

1 558 Ft +ÁFA
(1 979 Ft)
Hatékony alkoholtartalmának köszönhetően gyorsan, alaposan és szépen tisztít csík- és fátyolképződés nélkül. Eltávolítja az ujjnyomokat, a zsír és nikotin szennyeződéseket.

Tana GLASS Cleaner 1l

1 563 Ft +ÁFA
(1 985 Ft)
Hatékony alkoholtartalmának köszönhetően gyorsan, alaposan és szépen tisztít csík- és fátyolképződés nélkül. Eltávolítja az ujjnyomokat, a zsír és nikotin szennyeződéseket. Műanyag felületekre is alkalmas. A GLASS üveg-és ablaktisztító kivételes környezeti tulajdonságokkal rendelkezik, amely fermentációs etanolon(biológiai erjesztésen) alapul. Biológiai ciklusok tiszteletben tartása mellett törődik az emberek egészségével és biztonságával.A rendkívüli ereje biztosítja a kiváló tisztítási teljesítményt minimális erőfeszítésekkel és költségekkel. Miközben a pH semleges készítmény kíméletes a bőrre, a GLASS tisztítószer könnyedén eltávolítja a zsiradékot, zsírt és nikotint minden üvegről és tükörfelületről. A termék időt és energiát takarít meg-Gyorsan száradás,szermaradvány nélkül az anyag eredeti ragyogását adja Főleg megújuló erőforrásokból áll-Felelősséget vállalunk a jövő generációiért. A termék veszélyességi besorolásáról és az óvintézkedésekről a biztonsági adatlapon talál információkat.

C.C.Contact T1 ablak- és felülettisztító, 5 liter

4 515 Ft +ÁFA
(5 734 Ft)
Ablakok, tükrök, üvegpultok és egyéb üvegfelületek tisztítására alkalmazható. Csíkmentesen szárad, eltávolítja a zsíros-, olajos szennyeződéseket, kellemes illatú.

KIEHL Clar Glas ablak- és felülettisztító, 10l

6 429 Ft +ÁFA
(8 165 Ft)
Tisztítószer az üvegfelületen levő szennyeződés eltávolításához. A megoldott szennyeződést textil vagy papírtörlő kendővel lehet eltávolítani. Az azonnali száradás meggyorsítja a munkafolyamatot.

C.C.Contact T50 ablaktisztító koncentrátum 5 liter

6 509 Ft +ÁFA
(8 266 Ft)
Bármilyen üvegfelületen alkalmazható, rendszeres tisztításra, és alkalmi tisztításra egyaránt. 1 dl koncentrátumból 5 liter felhasználásra kész oldat készíthető.