Showing 1–12 of 28 results

Kategóriák
Termék/lap 9 24 36

C.C.Vexagél vízkőoldó 1L

1 157 Ft +ÁFA
(1 469 Ft)
► eltávolítja a vízkőlerakódásokat ► gyors hatásidővel rendelkezik ► függőleges felületen is hatékony ► sósavat nem tartalmaz Vizes helyiségek (szaniterek) tisztítására alkalmas.

C.C.Vexal vízkőoldó 1 liter

1 449 Ft +ÁFA
(1 840 Ft)
Szaniter helyiségekben vízkő eltávolítására töményen (vagy max. 1:4 hígításban) alkalmazható, egyedülállóan nagy (40%-os) hatóanyag-tartalommal, 1 perces hatóidővel rendelkezik.

C.C. Commerce vízkőoldó 5 liter

1 485 Ft +ÁFA
(1 886 Ft)
COMMERCE és a biztonság A termék kiadagolásakor vagy áttöltésekor kerüld annak bőrre és szembe jutását. A termék kézi adagolásánál használj szemvédőt és gumikesztyűt. Munka közben étkezni, inni és dohányozni nem szabad. Evés előtt, a munka befejeztével bő, meleg szappanos vízzel moss kezet. A terméket tartsd mindig az eredeti csomagolásában. COMMERCE tulajdonságai: Fizikai tulajdonságok pH értéke: kb. 1 Színe: lilás rózsaszín Illata: termékre jellemző, illatmentes Kiszerelések Commerce vízkőoldó 5 liter COMMERCE és a minőség Minőségét megőrzi: 3 évig A COMMERCE (vízkőoldó) alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Tana SANET Lavocid szaniter szagtalanító és tisztítószer 1 l

1 776 Ft +ÁFA
(2 256 Ft)
Könnyen, gyorsan oldja a vízkő, rozsda és szappan lerakódásokat, jól emulgeálja a zsír- és olajszennyeződéseket. Csík- és foltmentesen tisztít. Gazdaságos. Savtartalma biológiailag lebomlik.

KIEHL Duocit-eco szaniter tisztító narancs illattal, 1l

1 807 Ft +ÁFA
(2 295 Ft)
Különösen környezetkímélő, gyümölcssav alapú hatóanyag kombinációi által aktívan tisztít, gyengén savas hatású. Kimondottan anyagkímélő korrózióinhibitor és ápolóanyag tartalma miatt.

KIEHL Sanpurid-Citro, citrom illatú szanitertisztító, 1l

1 824 Ft +ÁFA
(2 316 Ft)
Savas bázisú, anyagkímélő, gyorsan ható szanitertisztító. Könnyedén oldja vízkővet, kalcium szappan, húgykő maradványokat. A használat során frissen illatozó.

Tana SANET Tasanit Fürdőszobai és szaniter tisztítószer 1 l

1 974 Ft +ÁFA
(2 507 Ft)
Könnyen és gyorsan oldja a mészkő-, húgykő-, rozsda-, cement- és szappanlerakódásokat, zsírszennyeződéseket. Tisztít, szagtalanít, tartósan illatosít és csíraszám csökkentő hatású.

Tana SANET Zitrotan citromsavas szanitertisztító, green care, 1 l

2 006 Ft +ÁFA
(2 548 Ft)
A Zitrotan oldja az ásványi szennyeződéseket mint pl.: vízkő, cement, szappanlerakódások és a zsíros szennyeződéseket. ZITROTAN Szanitertisztító Összetétel: 5 % nikotinos tenzid, parfümolaj, színezőanyag pH.: kb. 2 Hatásmód: A Zitrotan oldja az ásványi szennyeződéseket mint pl.: vízkő, cement, szappanlerakódások és a zsíros szennyeződéseket. Alkalmazási terület: Minden saválló területen, szaniter és fürdőhelyiségekben használható. A kisebb szennyeződések eltávolítása a szaniter területen 1 %-os hígításban alkalmazható. Használati utasítás: Normál szennyeződés illetve karbantartó tisztítás esetén 1-2 %-os töménységben alkalmazható. Erősebb szennyeződés esetén magasabb (nagyobb) koncentrációban (160 ml 8 l vízhez) használjuk. Utántöltő tasak 10 l-es üres kannában 9 l víz + 1 l Zitrotan HC kombinációval 10 l-es kész oldat készíthető.

KIEHL Sanikal-eco sav- és klórmentes szanitertisztító, 1l

2 053 Ft +ÁFA
(2 607 Ft)
Sav- és klórmentes tisztítószer, szaniter helységek teljes tisztítására. Oldja a naponta képződött mész- és mész-szappan maradványokat, valamint az olajos és zsíros szennyeződéseket. A Sanikal-ecoval kezelt felület víz- és szennytaszító. Felhasználáskor kellemesen friss illatú. A Sanikal-eco megfelel a szerelvények gyártói által javasolt tisztítási követelményeknek.

KIEHL Patronal szaniter tisztító védő formulával, 1l

2 314 Ft +ÁFA
(2 939 Ft)
Savas kellemesen illatozó szer intenzíven oldja a mészlerakodásokat (vízkő) illetve ezek szennyeződésekkel megkötött formáit. Különösen ajánlott azon területeken, ahol a víz keménységéből adódva magas a vízkőképződés.

Tana SANET Tasonil Fürdőszoba és szaniter tiszítószer, 1L (korábban Tasonil Ultra Fresh)

2 496 Ft +ÁFA
(3 170 Ft)
Könnyen és gyorsan oldja a mészkő-, húgykő-,rozsda-, cement- és szappanlerakódásokat, zsírszennyeződéseket. Tisztít, szagtalanít, tartósan illatosít és csíraszám csökkentő hatású.

Tana SANET BR75 szaniter alaptisztító 1l

2 750 Ft +ÁFA
(3 493 Ft)
Nagyhatású foszforsav bázisú vízkőoldó. Erősen savas kémhatású tisztítószer, amellyel eltávolíthatjuk a makacs vízkövet, húgykövet, rozsda- és cementfátylat. Nem támadja meg a krómozott felületeket, korróziót nem okoz.