1–12 termék, összesen 27 db

Kategóriák
Termék/lap 9 24 36

Doma Szaniter Tisztító Citromsavval 500 ml – Csak a készlet erejéig rendelhető!

505 Ft +ÁFA
(641 Ft)
Alkalmazási terület: Doma Szaniter tisztító hatékonyan távolítja el a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakódásokat. Használhatja kerámia, zománc, rozsdamentes, műanyag és

Doma Vízkőoldó 750 ml – Csak a készlet erejéig rendelhető!

555 Ft +ÁFA
(705 Ft)
Alkalmazási terület: A Doma Vízkőoldó koncentrátum hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappan-lerakódásokat. Úszómedencék, zuhanyzók, WC-k ideális tisztítószere. Felhasználási

C.C.Vexagél vízkőoldó 1L

877 Ft +ÁFA
(1 114 Ft)
► eltávolítja a vízkőlerakódásokat ► gyors hatásidővel rendelkezik ► függőleges felületen is hatékony ► sósavat nem tartalmaz Vizes helyiségek (szaniterek) tisztítására alkalmas.

C.C.Vexal vízkőoldó 1 liter

888 Ft +ÁFA
(1 128 Ft)
Szaniter helyiségekben vízkő eltávolítására töményen (vagy max. 1:4 hígításban) alkalmazható, egyedülállóan nagy (40%-os) hatóanyag-tartalommal, 1 perces hatóidővel rendelkezik.

KIEHL Duocit-eco szaniter tisztító narancs illattal, 1l

1 171 Ft +ÁFA
(1 487 Ft)
Különösen környezetkímélő, gyümölcssav alapú hatóanyag kombinációi által aktívan tisztít, gyengén savas hatású. Kimondottan anyagkímélő korrózióinhibitor és ápolóanyag tartalma miatt.

KIEHL Sanpurid-Citro, citrom illatú szanitertisztító, 1l

1 182 Ft +ÁFA
(1 501 Ft)
Savas bázisú, anyagkímélő, gyorsan ható szanitertisztító. Könnyedén oldja vízkővet, kalcium szappan, húgykő maradványokat. A használat során frissen illatozó.

KIEHL Sanikal-eco sav- és klórmentes szanitertisztító, 1l

1 331 Ft +ÁFA
(1 690 Ft)
Sav- és klórmentes tisztítószer, szaniter helységek teljes tisztítására. Oldja a naponta képződött mész- és mész-szappan maradványokat, valamint az olajos és zsíros szennyeződéseket. A Sanikal-ecoval kezelt felület víz- és szennytaszító. Felhasználáskor kellemesen friss illatú. A Sanikal-eco megfelel a szerelvények gyártói által javasolt tisztítási követelményeknek.

Tana SANET Lavocid szaniter szagtalanító és tisztítószer 1 l

1 377 Ft +ÁFA
(1 749 Ft)
Könnyen, gyorsan oldja a vízkő, rozsda és szappan lerakódásokat, jól emulgeálja a zsír- és olajszennyeződéseket. Csík- és foltmentesen tisztít. Gazdaságos. Savtartalma biológiailag lebomlik.

KIEHL Patronal szaniter tisztító védő formulával, 1l

1 500 Ft +ÁFA
(1 905 Ft)
Savas kellemesen illatozó szer intenzíven oldja a mészlerakodásokat (vízkő) illetve ezek szennyeződésekkel megkötött formáit. Különösen ajánlott azon területeken, ahol a víz keménységéből adódva magas a vízkőképződés.

Tana SANET Tasanit Fürdőszobai és szaniter tisztítószer 1 l

1 531 Ft +ÁFA
(1 944 Ft)
Könnyen és gyorsan oldja a mészkő-, húgykő-, rozsda-, cement- és szappanlerakódásokat, zsírszennyeződéseket. Tisztít, szagtalanít, tartósan illatosít és csíraszám csökkentő hatású.

Tana SANET Zitrotan citromsavas szanitertisztító, green care, 1 l

1 555 Ft +ÁFA
(1 975 Ft)
A Zitrotan oldja az ásványi szennyeződéseket mint pl.: vízkő, cement, szappanlerakódások és a zsíros szennyeződéseket. ZITROTAN Szanitertisztító Összetétel: 5 % nikotinos tenzid, parfümolaj, színezőanyag pH.: kb. 2 Hatásmód: A Zitrotan oldja az ásványi szennyeződéseket mint pl.: vízkő, cement, szappanlerakódások és a zsíros szennyeződéseket. Alkalmazási terület: Minden saválló területen, szaniter és fürdőhelyiségekben használható. A kisebb szennyeződések eltávolítása a szaniter területen 1 %-os hígításban alkalmazható. Használati utasítás: Normál szennyeződés illetve karbantartó tisztítás esetén 1-2 %-os töménységben alkalmazható. Erősebb szennyeződés esetén magasabb (nagyobb) koncentrációban (160 ml 8 l vízhez) használjuk. Utántöltő tasak 10 l-es üres kannában 9 l víz + 1 l Zitrotan HC kombinációval 10 l-es kész oldat készíthető.

Tana SANET Tasonil Fürdőszoba és szaniter tiszítószer, 1L (korábban Tasonil Ultra Fresh)

1 935 Ft +ÁFA
(2 457 Ft)
Könnyen és gyorsan oldja a mészkő-, húgykő-,rozsda-, cement- és szappanlerakódásokat, zsírszennyeződéseket. Tisztít, szagtalanít, tartósan illatosít és csíraszám csökkentő hatású.