Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Kategóriák
Termék/lap 9 24 36

C.C.Defoam habölő 750ML

1 790 Ft +ÁFA
(2 273 Ft)
► kiváló habmentesítés ► pH semleges Vízszívó-súroló gépekben, extrakciós szőnyegtisztító gépekben habmentesítésre, vagy a meglévő hab összetörésére használható.

C.C.Prodax savas ipari tisztítószer 1 liter

2 332 Ft +ÁFA
(2 962 Ft)
Szaniter helyiségekben elzsírosodott vízkő eltávolítására, lúgos tisztítószerek semlegesítésére, felmosásra (kézi-gépi technológiával egyaránt) alkalmazható, Gyors hatóidővel rendelkezik.

KIEHL Habölő, 1l

3 758 Ft +ÁFA
(4 773 Ft)
Hideg és hőálló habroncsoló koncentrátum. Használatánál a hab szétesik és megakadályozza az új hab képződését.

C.C.Ultramatic gépi padlótisztító, 10 liter

7 480 Ft +ÁFA
(9 500 Ft)
• Fokozott tisztító hatás Az átlagos szennyeződések (por, sár) eltávolításán kívül zsír-és olajoldó hatással rendelkezik. • Fékezett habzás Automata gépekben is használható. • Gépi és kézi alkalmazhatóság Összetétele lehetővé teszi a technológia szabad megválasztását. • Gép-és felületbarát Nem tartalmaz a gépre vagy a felületre káros hatású, erős lúgokat és oldószereket. • Tartós illat (fenyőlevél) Extra erős, zöld-fenyő illatának köszönhetően, kellemes illatot biztosít a felmosás közben és még hosszan utána.

KIEHL Dopomat intenzív kézi- és gépi tisztítószer, 10l

13 617 Ft +ÁFA
(17 294 Ft)
Sokoldalú tisztítószer gépi és kézi felhasználáshoz. A felhasználás során tökéletesen elterül a felületen, gyorsan és intenzíven hat, nem habzik. A napi felhasználásnál a tisztítandó felület csíkmentesen szárad.  

KIEHL Dopomat Secur csúszásgátló és ápoló gépi tisztítószer, 10l

15 082 Ft +ÁFA
(19 154 Ft)
Eltávolítja a szennyeződést és hátra hagy egy csíkmentes matt fényű különösen csúszásgátló felületet. Polírozással lehet az optikai hatást növelni anélkül, hogy a csúszásgátló tulajdonság megváltozna.

KIEHL Dopomat Brillant gépi tisztító- és fényesítő ápolószer, 10l

16 220 Ft +ÁFA
(20 599 Ft)
Felületaktív, habszegény tisztító és ápolószer, kíméletes a felhasználás során a padlózathoz. Vízszívó automata súrológépekkel használható. A padlózat tisztítása során, a felületen maradt ápolószer csíkmentesen szárad.

C.C.Prodax savas ipari tisztítószer 10 liter

34 270 Ft +ÁFA
(43 523 Ft)
Szaniter helyiségekben elzsírosodott vízkő eltávolítására, lúgos tisztítószerek semlegesítésére.