Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Kategóriák
Termék/lap 9 24 36

C.C.Defoam habölő 750ML

1 930 Ft +ÁFA
(2 451 Ft)
► kiváló habmentesítés ► pH semleges Vízszívó-súroló gépekben, extrakciós szőnyegtisztító gépekben habmentesítésre, vagy a meglévő hab összetörésére használható.

C.C.Prodax savas ipari tisztítószer 1 liter

3 320 Ft +ÁFA
(4 216 Ft)
Szaniter helyiségekben elzsírosodott vízkő eltávolítására, lúgos tisztítószerek semlegesítésére, felmosásra (kézi-gépi technológiával egyaránt) alkalmazható, Gyors hatóidővel rendelkezik.

KIEHL Habölő, 1l

4 754 Ft +ÁFA
(6 038 Ft)
Hideg és hőálló habroncsoló koncentrátum. Használatánál a hab szétesik és megakadályozza az új hab képződését.

C.C.Ultramatic gépi padlótisztító, 10 liter

8 950 Ft +ÁFA
(11 367 Ft)
• Fokozott tisztító hatás Az átlagos szennyeződések (por, sár) eltávolításán kívül zsír-és olajoldó hatással rendelkezik. • Fékezett habzás Automata gépekben is használható. • Gépi és kézi alkalmazhatóság Összetétele lehetővé teszi a technológia szabad megválasztását. • Gép-és felületbarát Nem tartalmaz a gépre vagy a felületre káros hatású, erős lúgokat és oldószereket. • Tartós illat (fenyőlevél) Extra erős, zöld-fenyő illatának köszönhetően, kellemes illatot biztosít a felmosás közben és még hosszan utána.

KIEHL Dopomat intenzív kézi- és gépi tisztítószer, 10l

14 979 Ft +ÁFA
(19 023 Ft)
Sokoldalú tisztítószer gépi és kézi felhasználáshoz. A felhasználás során tökéletesen elterül a felületen, gyorsan és intenzíven hat, nem habzik. A napi felhasználásnál a tisztítandó felület csíkmentesen szárad.  

KIEHL Dopomat Secur csúszásgátló és ápoló gépi tisztítószer, 10l

16 590 Ft +ÁFA
(21 069 Ft)
Eltávolítja a szennyeződést és hátra hagy egy csíkmentes matt fényű különösen csúszásgátló felületet. Polírozással lehet az optikai hatást növelni anélkül, hogy a csúszásgátló tulajdonság megváltozna.

KIEHL Dopomat Brillant gépi tisztító- és fényesítő ápolószer, 10l

17 842 Ft +ÁFA
(22 659 Ft)
Felületaktív, habszegény tisztító és ápolószer, kíméletes a felhasználás során a padlózathoz. Vízszívó automata súrológépekkel használható. A padlózat tisztítása során, a felületen maradt ápolószer csíkmentesen szárad.

C.C.Prodax savas ipari tisztítószer 10 liter

30 840 Ft +ÁFA
(39 167 Ft)
Szaniter helyiségekben elzsírosodott vízkő eltávolítására, lúgos tisztítószerek semlegesítésére.