Egyéb, Takarítógépek

Extrakciós szőnyeg és kárpittisztító gép minden méretben

L205 L215 L450

Extrakciós szőnyeg és kárpittisztító gép minden méretben

Legyen a feladat szőnyeg vagy bútorkárpit kitisztítása, a legegyszerűbb és legelterjedtebb megoldás az extrakciós szőnyeg és kárpittisztító gép használata.

L205 Mini 3 szőnyeg- és kárpittisztító gép

Ennél a technológiánál a tisztítandó felületre vegyszeres vizet fújunk, majd rövid behatási idő után visszaszívjuk. Nagyon fontos, hogy a műveletet tiszta vízzel is ismételjük meg, így kiöblítve a vegyszert az anyagból. A munka befejeztével pedig a gép fújó és szívócsöveit is öblítsük át, mert az esetlegesen beszáradó maradványok eltávolítása később lehet, hogy már csak szervizben lehetséges.

L205 Mini 4

Az extrakciós módszer egy olcsó, viszonylag gyors és nem igényel túl sok szakképzettséget. Kizárólag vízre érzékeny szőnyegeknél – például gyapjú – nem alkalmazható. Fontos, hogy a száradási időt várjuk ki, csak utána járhatók, használhatók a felületek. Megfelelő vegyszer választásával, pl. Kiehl Carp Extracta, Clean-Center Mentaclean nem csak tisztává, de kellemes illatúvá is varázsolhatjuk a helyiséget.

Tisztítószerek az alábbi linken találhatók:
https://takaritoeszkozbolt.hu/termekkategoria/tisztitoszerek/szonyeg-es-karpittisztitas/ 

Különböző típusú Szőnyeg és kárpittisztító gépek

L205 Mini szőnyeg- és kárpittisztító gép

Egy extrakciós szőnyegtisztító gép és egy kárpittisztító gép alapesetben csak a tisztítófej méretében, csövek hosszában különbözik. Az általunk forgalmazott gépek mindkét fejjel felszereltek, egyszerűen átalakíthatók.

A feladatra a Fiorentini három típust is kínál. A két kisebb csak tartályméretben különbözik, belső kivehető tisztavíztartályos kivitel. Ezért az L205 és L215 kompakt, jól tárolható és szállítható. A legnagyobb változat nagy teljesítményű szivattyúval alaposabban, mélyebben tisztít és a két szívómotorral erőteljesebben szívja vissza a vizet.

A Fiorentini L450 különösen kedvelt autókárpit tisztításhoz, mert a kuncsaftoknak hamarabb átadható az alaposan kiszívott így gyorsabban kiszáradó ülésekkel a
gépjármű.

További információk a szőnyeg- és kárpittisztító gép kínálatunkról itt látható:
https://takaritoeszkozbolt.hu/termekkategoria/takaritogepek/szonyeg-es-karpittisztitok/