SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

Szállítási és Fizetési módok 1Személyes átvétel a Horob Kft-nél:
(Dunakeszi, Kápolna köz 8.)

Szállítási és Fizetési módok 2Az ország egész területére nettó 35.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás, alatta:

Megrendelés súlyaSzállítási költség
0 –30kg2.300 Ft
30,1kg – 60kg4.600 Ft
60,1kg – 90kg6.900 Ft
90,1kg –120kg9.200 Ft
120,1kg –150kg11.500 Ft
150,1kg –180kg13.800 Ft

*az árak nettóban értendőek

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Szállítási és Fizetési módok 3Utánvétes csomag szállítása: a kézbesítésnél a címzett készpénzzel kifizeti az áru ellenértékét.

Szállítási és Fizetési módok 4A megvásárolt termék árát kifizetheti személyes átvétel esetén készpénzzel.

Szállítási és Fizetési módok 5

Szállítási és Fizetési módok 6

A Borgun Bank a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező pénzintézet, amely POS-os és online bankkártya-elfogadást szolgáltat egyéb piacok mellett hazánkban is. A Borgun független a magyar bankoktól: bármelyik banknál vezetett számláról el tudja számolni kereskedőknek/webáruházaknak utalandó összeget.

A tranzakció Önnek vásárlónak INGYENES, a szolgáltatásért a webáruház fizet. Ami még nagyon fontos, kártyája adatai a legszigorúbb biztonsági rendszerben futnak át és nem lesznek rögzítve, így is csökkentve a visszaélések lehetőségét.

Szállítási és Fizetési módok 7Átutalásos fizetés esetén a megrendelés vételárát az átvétel előtt kell kiegyenlíteni! Amennyiben ezt a a fizetési módot választja, úgy a rendelési folyamat véglegesítését követően, elektronikus formában kapja meg a díjbekérőt. Ezen megtalálja az utalandó összeget, a bankszámlaszámot és egyéb, szükséges információkat.

Fontos, hogy mindig az adott rendelése pontos összeget utalja, a közlemény rovatban pedig kizárólag csak az adott rendelése bizonylat számát tüntesse fel, másra nincs szükség! Kérjük, hogy kerülje a több rendelés, egy utalással történő kiegyenlítését!