SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

Szállítási és Fizetési módok 1Személyes átvétel a Horob Kft-nél:
(Dunakeszi, Kápolna köz 8.)

Szállítási és Fizetési módok 2Az ország egész területére nettó 20.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás, alatta 1.200 Ft + áfa.

Megrendelés végösszeg Szállítási költség
0 Ft – 25 399 Ft 1 524 Ft
25 400 Ft   Ingyenes!

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Szállítási és Fizetési módok 3Utánvétes csomag szállítása: a kézbesítésnél a címzett készpénzzel kifizeti az áru ellenértékét.

Szállítási és Fizetési módok 4A megvásárolt termék árát kifizetheti személyes átvétel esetén készpénzzel.

Szállítási és Fizetési módok 5

Szállítási és Fizetési módok 6

A Borgun Bank a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező pénzintézet, amely POS-os és online bankkártya-elfogadást szolgáltat egyéb piacok mellett hazánkban is. A Borgun független a magyar bankoktól: bármelyik banknál vezetett számláról el tudja számolni kereskedőknek/webáruházaknak utalandó összeget.

A tranzakció Önnek vásárlónak INGYENES, a szolgáltatásért a webáruház fizet. Ami még nagyon fontos, kártyája adatai a legszigorúbb biztonsági rendszerben futnak át és nem lesznek rögzítve, így is csökkentve a visszaélések lehetőségét.

Szállítási és Fizetési módok 7Átutalásos fizetés esetén a megrendelés vételárát az átvétel előtt kell kiegyenlíteni! Amennyiben ezt a a fizetési módot választja, úgy a rendelési folyamat véglegesítését követően, elektronikus formában kapja meg a díjbekérőt. Ezen megtalálja az utalandó összeget, a bankszámlaszámot és egyéb, szükséges információkat.

Fontos, hogy mindig az adott rendelése pontos összeget utalja, a közlemény rovatban pedig kizárólag csak az adott rendelése bizonylat számát tüntesse fel, másra nincs szükség! Kérjük, hogy kerülje a több rendelés, egy utalással történő kiegyenlítését!