Takarítógépek

Professzionális takarítógépek

professzionális takarítógépek

Cégünk professzionális (ipari) takarítógépek (Fiorentini, Cilmas, Ghibli, Taski, Cleanfix) magyarországi forgalmazását képviseli és segíti, így teremtve meg a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást.

Elsőrendű feladatunknak tekintjük a hazai igények kielégítését, kiváló szakember gárda és szervizhálózat folyamatos bővítését és továbbképzését, amely biztosítja a minden részletet kimerítő tanácsadást a korszerű takarítástechnológiák terén. Segítjük továbbá az adott helyen a legcélszerűbb és leggazdaságosabb technológiák, gépek, eszközök és vegyszerek kiválasztását.

Porszívók (17)

Ipari por- és vízszívók (20)

Seprőgépek (5)

Súroló- és polírozó gépek (4)

Súroló- vízfelszívó automaták (19)

Magasnyomású mosók (17)

FORGALMAZOTT TAKARÍTÓGÉPEINK

Takarítógépeink minimális elektronikával rendelkeznek, igyekezett a gyártó a legtöbb funkciót mechanikusan megoldani, így a karbantartási igény minimálisra csökkent, lényegében csak a kopóalkatrészeket kell pótolni (pl. kefék, szívógumik). A takarítógép termékeken belül teljes szortimentet kínálunk az ipari porszívótól a különböző súrológépeken keresztül a ráülős seprőgépig és a szőnyegtisztító gépekig. A takarítógépek legfőbb jellemzői között megtalálható a hosszú élettartam, könnyű kezelhetőség és a megbízhatóság egyaránt. Az alkatrészek, tartozékok nagy mennyiségben raktáron vannak, így a megrendeléstől számítva 24-48 órán belül kézhez kapják. Ha bármilyen szerviz probléma felmerülne, szintén a nagy alkatrész raktárnak köszönhetően a takarítógépek javítását azonnal el tudjuk végezni korrekt áron.

Szőnyeg- és kárpittisztító gépek

Azokon a helyeken, ahol sok ember fordul meg naponta, és az elegancia vagy egyéb szempontok miatt szőnyeg/szőnyegpadló burkolat van (pl. szállodák, éttermek), különösen fontos a megfelelő és hatékony tisztítás. Szőnyegtisztító gép nélkül manapság ez egyszerűen elképzelhetetlen, hiszen kézi súrolással hosszú órákig tartana egy kisebb terület alapos megtisztítása is. A szőnyegtisztító gép több feladatot lát el egyszerre: bejuttatja a tisztítóanyagot a textíliába, súrolással vagy befecskendezéssel egységesen eloszlatja azt az anyag rétegeiben, majd összegyűjti, kiporszívózza azt a kosszal együtt.

Seprőgépek

Cégünk az alábbi seprőgép típusokat forgalmazza:

 • Cleanfix kézi seprőgép
 • Fiorentini akkumulátoros, benzines követős seprőgép
 • Fiorentini akkumulátoros, ráülős seprőgép
 • Fiorentini benzines, diesel, ráülős seprőgép
 • Fiorentini gázos, ráülős seprőgép
 • Seprőgépek (akkumulátoros, gázos, benzines, diesel)

Ipari porszívók, vízszívók

Az ipari porszívó, ahogy neve is jelzi, kifejezetten nagyüzemi használatra készült. Az ipari porszívó elsősorban abban különbözik a normál, lakásban való takarításra szánt társától, hogy nagyobb teljesítményű, hosszabb üzemidőre képes a motorikus részek esetleges károsodása nélkül, valamint tárolókapacitása (porgyűjtő tartálya) is jóval nagyobb. Egy ipari porszívó a fentiekből adódóan egészen más mechanikus felépítésű, valamint egészen más szűrőberendezéssel készül, mint normál társai, hiszen más környezeti feltételeknek kell megfelelnie. Az ipari porszívókhoz tartoznak még a vízszívók is.

Súrológépek, súroló automaták

 A gyors és hatékony tisztítás eszköze nagyobb területekhez

A súrológép, súroló automata a modern tisztítótechnológia egyik nélkülözhetetlen kelléke az ipari/nagyüzemi jellegű tisztítás terén. Míg a nagyméretű, esetenként több száz vagy több ezer négyzetméteres területeket a hagyományos módszerekkel csak nagyobb létszámú takarítószemélyzettel és nagyobb időráfordítással lehet megfelelően tisztán tartani, addig a súrológép segítségével gyors és hatékony a takarítás.

A súrológép azonban nem csupán az iparban hódít: napjainkra a bevásárlóközpontok és üzletházak mellett már széles körben elterjedt a közepes méretű boltok, különféle szolgáltatásokat nyújtó szalonok, a közösségi épületek, társasházak tisztításánál is. A súrológép vásárlói elsősorban a takarítócégek, takarítási szolgáltatást nyújtó vállalkozások köréből kerülnek ki, de a súroló automata alkalmazása egyre gyakoribb nagyobb magánépületek, családi házak higiéniai karbantartásánál is.

TAKARÍTÓGÉP AKCIÓK

AKCIÓS TAKARÍTÓGÉPEK
IPARI POR- ÉS VÍZSZÍVÓK
 • IPARI POR- ÉS VÍZSZÍVÓK
 • SÚROLÓ ÉS VÍZFELSZÍVÓ
 • SÚROLÓ ÉS POLÍROZÓ
 • SZŐNYEG- ÉS KÁRPITTISZTÍTÓK
 • MAGASNYOMÁSÚ MOSÓK
 • PORSZÍVÓK

Nilfisk AERO 21-01 PC száraz-nedves porszívó szűrőtisztító rendszerrel

Original price was: 67 500 Ft. (Akció vége )Current price is: 47 700 Ft. +ÁFA
(60 579 Ft)
Az AERO 21 / AERO 21 INOX a legkisebb modellje az AERO 21/26/31 sorozatnak, kompakt megjelenéssel, Push&Clean félautomata szűrőtisztító rendszerrel és kényelmes tartozéktárolási lehetőséggel. A 20 literes tartállyal rendelkező gépet hatékony szívóerővel és opcióként INOX tartállyal, robusztus kerekekkel szerelték fel. Az AERO 21 modelleken belül a -21-es típusok (AERO 21-21) automata On-Off rendszerrel felszereltek, ami azt jelenti, hogy a géphez csatlakoztatott kéziszerszám ki-bekapcsolja a gépet. Ha fúróval, csiszolóval, vágószerszámmal dolgozunk, az AERO 21 nagy segítséget nyújt abban, hogy a környezetünk levegője pormentes maradjon és a zajterhelés kicsi legyen.

NILFISK MULTI II 30 T INOX VSC EU Sokoldalú száraz-nedves porszívó kompakt kivitelben

Original price was: 85 400 Ft. (Akció vége )Current price is: 62 913 Ft. +ÁFA
(79 900 Ft)
A Multi II az egyik legjobb társ a "csináld magad" típusú emberek számára a házkörüli munkák során. Jó választás lehet második számú porszívónak is, akár beltéri, akár kültéri száraz-nedves takarítás az aktuális feladat. Nagyméretű tartályának köszönhetően nagyobb munkák elvégzésére, nagyobb mennyiségű szennyeződés felszívására is ideális A Multi II - második generációs sokoldalú porszívó - szűrőtelítettség visszajelzővel. Figyelmeztet, hogy a szívási teljesítmény esik, ideje szűrőt tisztítani vagy cserélni. A Multi II Push&Clean szűrőtisztító automatikát is kínál. Ez a funkció félautomata módja a szűrőtisztításnak ellenirányú légáramoltatáson keresztül. Ennek a két funkciónak a kombinációja igazán egyedivé teszi a Multi II-t. Ezek a jellemzők folyamatosan magas teljesítményt biztosítanak. -Szűrőtelítettség visszajelzés -Push&Clean félautomata szűrőtisztító technológia -Strapabíró berendezés, hosszú élettartamú, 1400 wattos motorral -Kiemelkedő szívóteljesítmény -Fújó funkció -30 literes tartály, ideális tárolókapacitással -Polypropylén tartály a könnyű tisztántarthatóság érdekében -Változtatható szívóerő-szabályzóval ellátott, rozsdamentes tartállyal ellátott változatban is -SoftStart a hosszú élettartamért

Nilfisk VL 500 35 EDF

Original price was: 142 700 Ft. (Akció vége )Current price is: 99 000 Ft. +ÁFA
(125 730 Ft)
Típusszám107405160
Névleges teljesítmény (W)1350
Légszállítás (L/SEC)48
Tömeg (KG)12,5
Vákuum a fejnél (KPA)20
Tartály térfogat (L)35
Porzsák térfogat (L)18
Szívóteljesítmény a cső végén (W)250
Hosszúság x szélesség x magasság (MM)460x420x730
Volt/frekvencia (V/HZ)220-240/50-60
Kábel hosszúság (M)/ csatlakozó típusa10/EU
Zajszint (DB(A) BS 5415)62
Zajszint (DB(A)IEC 704)81
Bemenet (MM)32
Tömlő hosszúsága (M)1,90
Ip védelmi besorolásIP24
Teljesítmény piec (W)1250
Zsák szűrő területe (CM²)-
Nedves szűrő területe (CM²)1051
Patronszűrő területe (CM²)2070
CsőtartóAlaptartozék
Kettős szűrőrendszerAlaptartozék
Tartozéktároló eszközAlaptartozék

Nilfisk Viper LSU255-EU por- és vízszívó

Original price was: 164 500 Ft. (Akció vége )Current price is: 129 000 Ft. +ÁFA
(163 830 Ft)
Feszültség: 220-240 V Frekvencia: 50-60 Hz Névleges teljesítmény: 2000 W Légszállítás: 3115 l/perc Vákuum: 2250 mm H2O Kábelhossz: 8 m (narancs) Tartály térfogat: 55 l Szívómotor típusa: 2 stage Méret (h×sz×m): 634x586x948 mm Tartozék: kárpitfej, nedves felszívófej, pomponos kefe, résszívó, szűrő, komplett gégecső, csövek

Nilfisk Attix 30-01 PC Kompakt száraz-nedves porszívó szűrőtisztító rendszerrel

Original price was: 190 100 Ft. (Akció vége )Current price is: 129 000 Ft. +ÁFA
(163 830 Ft)
Az ATTIX 30 sorozat prezentálja a száraz-nedves porszívók kompakt és erőteljes sorozatát. Tökéletes választás a mesteremberek számára. Az ergonomikus tervezést és az alacsony zajszintet hangsúlyozták és helyezték fókuszba kialakításakor. Az ATTIX 30 ipari porszívó egy kompakt befejezése az ATTIX sorozatnak. Az ATTIX 30 generációja rendelkezik a teljesen automatikus XtremeClean szűrőtisztító rendszerrel.

Nilfisk Attix 33-2L IC nagy kapacitású porszívó

Original price was: 225 200 Ft. (Akció vége )Current price is: 179 000 Ft. +ÁFA
(227 330 Ft)
Az ATTIX 33 sorozat új szintre emeli a Nilfisk száraz-nedves porszívó portfólióját. A megújult szűrőrendszer, megnövelt teljesítmény és robusztus design kiemelkedő megoldást nyújtanak azon professzionális ügyfelek számára, akik számára fontos, hogy biztonságos és megbízható gépet vásároljanak. ATTIX 33 nagyobb szívóerővel, zárt rendszerrel, automata szűrőtisztítással és egyéb különböző előnyökkel - az építőipar és egyéb ipar számára kialakítva. A Nilfisk InfiniClean™ rendszer 15 másodpercenként automatikusan megtisztítja a szűrőt egy fordított légáramlás segítségével, így Ön a munkájára összpontosíthat anélkül, hogy a csökkent szívóerő miatt kellene aggódnia. És az erősebb tisztító impulzus miatt megtöltheti az egész tartály anélkül, hogy a szűrőt karban kellene tartania, még a nagy kihívást jelentő, finom por felszívása esetén is. A tartós, tapadásmentes, mosható PTFE anyag azt jelenti, hogy a szűrőt ritkábban kell cserélni, így csökkennek a fenntartási költségek is. Könnyen kezelhető, felhasználóbarát porszívó az ATTIX 33. Minden modell rugalmas tárolási megoldásokat kínál a szerszámok, tartozékok tárolásához, így minden az ön keze ügyében lehet. InfiniClean™ - automata szűrőtisztító rendszer minimális teljesítményvesztéssel PTFE tartós szűrő tapadásmentes membránnal és minimum 99,9% szűrési hatékonysággal L porosztály besorolás Egyedülálló kettős szűrő HEPA szűréssel 30 literes tartály acél kererekkel és robusztus ütközőkkel MultiFit tartozékrendszer a takarítási feladatok egyedülállóan rugalmas elvégzéséhez Az egyszerűen használható akasztóknak és a rugalmas gumihevedereknek köszönhetően a tárolás és a szállítás egy pillanat alatt megoldható. Opcionális motor hűtő szűrő, Hosszú élettartamú és rugalmas szűrőtömítések a légáramlás 100%-os szigeteléséhez működés közben és a szűrőtisztító impulzus ideje alatt.   Tömeg (KG) 14.5 Hosszúság x szélesség x magasság (MM) 565x385x520 Főszűrő típusa PTFE El. kábel (M) 7,5 Légszállítás (L/PERC) 4500 Vákum (MBAR/KPA) 250/25 Teljesítmény pmax (W) 1400 Teljesítmény piec (W) 1200 Elektromos jellemzők (V/~/HZ/A) 230/1/50-60/16 Üzemi zajszint (DB-A) 60 Tartály térfogata (L-MAX) 30 Szűrőtisztító rendszer InfiniClean Finomindítás X AntisztatIkus rendszer X Motorsebesség szabályzó X Automatikus elektromos eszköz indítás X Tartozéktároló eszköz X Szerszámos láda tároló X Gyűjtőzsák 1 darab X Tömlő- és karbantartó X L-osztályú veszélyes porra engedélyezve X

Nilfisk Attix 961-01 kétmotoros száraz-nedves ipari porszívó

Original price was: 455 100 Ft. (Akció vége )Current price is: 339 700 Ft. +ÁFA
(431 419 Ft)
A nagy kapacitású, 70 literes, korrózióálló acéltartály hosszú munkaidőt biztosít, és minimalizálja a tartályürítések számát. A nagy szívóerő és az alacsony zajszint széleskörű feltételek melletti munkavégzésre teszi alkalmassá az ATTIX 961 porszívót. Az ATTIX 961-01 ipari porszívó a legerősebb kétmotoros gép, amivel még nehéz törmelékeket is könnyedén fölszedhet. Kétmotoros ipari teljesítmény Magas minőségű korrózióálló acéltartály acélkerettel Mosható gyapjú PET szűrő minimum 99,9%-os szűrési hatékonysággal MultiFit csatlakozó rendszer - a sokrétű felhasználás érdekében

Nilfisk VHS 120 ALL-IN-ONE egyfázisú ipari por- és vízszívó tisztatér felhasználási területekre

Original price was: 864 100 Ft. (Akció vége )Current price is: 466 900 Ft. +ÁFA
(592 963 Ft)
VHS120 az ideális porszívó, ha nagy teljesítményre van szükség kompakt kivitelben, bármilyen típusú hulladékanyag gyűjtésére. A VHS120 egy kompakt mobil

Nilfisk VHS 120CB FN ALL-IN-ONE #BAKERY

Original price was: 914 300 Ft. (Akció vége )Current price is: 520 000 Ft. +ÁFA
(660 400 Ft)
Amilyen hatékony, olyan egyszerű, a megfelelő kombináció az Ön alkalmazásához: egy-egy speciális modell, amely a fő szegmens szerint van felépítve, és a legjobb kiegészítő készlettel van felszerelve. Csak csatlakoztassa és folytassa a munkáját. A kemence belsejének takarításához a pékségek számára készült porszívónk használatát javasoljuk, mely NOMEX® szűrővel (önoltó anyag), speciális tartozékkészlettel rendelkezik, és alkalmas a forró anyagok felszívására. Tökéletes higiéniát teremthet, elkerülhet minden keresztszennyeződést, és kiváló termékminőséget érhet el. A sütő belsejének tisztításához tervezett kiegészítő tartozékokat tartalmazza, mely egy 3 méteres tömlőből áll, üvegszálból és szilikonnal megerősített szövetből, galvanizált acél spirállal és fémkötésével, hüvelyekkel és az összes szükséges illesztéssel és redukcióval, három 1m hosszabbítással csúszó PTFE hüvellyel és kerekes fúvókával, két szilikon ajkaval. -Egyfázisú 2 by-pass motor -Kompakt kialakítás -Nagy méretű tartálykapacitás -Forró anyagokra kifejlesztett speciális kiegészítőkkel -Üvegszállal és szilikonnal megerősített szöveti tömlő -Kerekes fúvóka szilikon ajkakkal -Könnyen eltávolítható és üríthető tartály -Forró anyagokhoz -NOMEX® szűrő (önoltó anyag) -Nagyméretű szűrő felület -Ergonómikus kézi szűrő rázó -Vákuummérő a motorfejen -Optimális egyensúly a hatékonyság és az ár között

Nilfisk VHS 120CB CC GV ALL-IN-ONE METAL

Original price was: 973 000 Ft. (Akció vége )Current price is: 564 000 Ft. +ÁFA
(716 280 Ft)
Amilyen hatékony, olyan egyszerű, a megfelelő kombináció az Ön alkalmazásához: egy-egy speciális modell, amely a fő szegmens szerint van felépítve, és a legjobb kiegészítő készlettel van felszerelve. Csak csatlakoztassa és folytassa a munkáját. Fémipar – forgács porszívó az ideális megoldás, ha a legfontosabb feladat a gépszerszámok és a padlók tisztítása, és a fémforgácsok 60%, illetve az olaj 40%-át vissza kell nyernie. Ez a modell egy ráccsal és szeleppel van felszerelve a szilárd anyagok és folyadékok tartályon belüli szeparálására. A szilárd anyag anyag lerakódik a rácson, míg a folyadékok a tartály alján elhelyezett manuális szeleppel leengedhetők. Ily módon a szűrő nem érintkezik közvetlenül a bejövő folyadékokkal és éles tárgyakkal. -Egyfázisú, by-pass motorral felszerelve -Kompakt kialakítás -Nagy tartály -fémipari alkalmazáshoz megfelelő tartozékok -5 méteres poliuretán tömlő -Horganyzott tömlőcsatlakozó -Antisztatikus tölcsér -Antisztatikus gumifúvóka

Nilfisk S3B L 100 egyfázisú ipari por- és vízszívó csomag

Original price was: 1 155 410 Ft. (Akció vége )Current price is: 629 650 Ft. +ÁFA
(799 656 Ft)
Feszültség (V): 230 Frekvencia (Hz): 50-60 Névleges teljesítmény (KW): 3 Légszállítás gégecső nélkül (m3/óra - l/sec): 486-8100 Max. vákum (kPa-mbar): 21-210 Hangnyomásszint (db(A)): 75 Tartály térfogata (l): 100 Főszűrő felülete (cm2):19500 Bemenet (mm):70 Hossz×szél×mag (mm):795×600×1570 Tömeg (kg): 70 Csomag tartalma: S3B L100 gép, felszívó készlet, szűkítő

Nilfisk VHS 120CB HC AL-IN-ONE #B&C

Original price was: 1 280 900 Ft. (Akció vége )Current price is: 695 000 Ft. +ÁFA
(882 650 Ft)
Amilyen hatékony, olyan egyszerű, a megfelelő kombináció az Ön alkalmazásához: egy speciális modell, amely minden a fő felhasználási terület számára lett felépítve és a legjobb kiegészítő készlettel felszerelve. Csak csatlakoztassa és kezdődhet a munka. VHS120 H osztályú építőipari porszívó, a legkorszerűbb ipari porszívó a veszélyes anyagok gyűjtésére. Az abszolút HEPA14 szűrővel a legfinomabb por kiszűrésére, az M-osztályú ragasztott varratokkal rendelkező csillagszűrő a legnagyobb szűrési hatékonyságot biztosítja, míg a Longopac® rendszer lehetővé teszi a gyűjtött anyag legegyszerűbb és legbiztonságosabb ürítését anélkül, hogy érintkeznie kellene a felszívott veszélyes porral. Az új, ütéscsökkentő kiegészítőket, amelyekkel ez a gép fel van szerelve, kifejezetten az építőipar számára fejlesztették ki, ahol szükség van a por által okozott statikus töltések eloszlatására. Tartalmaz egy vezetőképes tömlőt, vezetőkarmanytyút, egy antisztatikus körkefét és egy speciális, a szilikon ajkakkal ellátott fúvókát, amelyek a szerszámkosárban is tárolhatók. Összpontosítson a teljes biztonságra! -Egyfázisú, 2 by-pass motorral -H-osztályú tanúsítvány -Kompakt kivitel -M-osztályú csillagszűrő ragasztott varratokkal -Abszolút szűrő alapfelszereltségként -Longopac kivitel a könnyű és biztonságos ürítéshez -Tartozéktároló -Antisztatikus tartozékokkal -5 méteres rugalmas gumitömlő -Nagy szűrőfelület -Ergonomikus, manuális szűrőrázó -Vákuum mérő a motorfejen -Optimális egyensúly a hatékonyság és ár tekintetében

Related Posts