Takarítógépek

Nilfisk takarítógép a szűk helyekre – Nilfisk SC401

SC401 day care1 ps FrontendVeryLarge JPJELLB

Egy súroló- vízszívó takarítógép automata egyetlen kezelővel egyszerre súrol és felszívja mag után vizet, így azonnal járható felületet biztosít. De melyiket válasszuk?

A Nilfisk SC401 kompakt méretű és a négy kerekének köszönhetően stabil és kitűnően kormányozható gyalogkíséretű padlótisztító tökéletes választás szűk helyeken való takarításra. A 43 cm-es munkaszélességgel mégis hamar végez nagyobb felületekkel is.

Takarítógépek többféle kivitelben

Elérhető kábeles és akkumulátoros kivitelben is. Az akkus változat egyetlen töltéssel képes lehet akár 4 órán keresztül folyamatosan működni. A tartály újratöltés nélkül 100 perces folyamatos használatot tesz lehetővé. A OneTouch gomb egyszerű megnyomásával már kezdhetjük is a takarítást.

Az egyszerű mindössze 3 gombbal rendelkező kijelzőnek köszönhetően a gép kezelése könnyen elsajátítható a kezelő személynek csak minimális betanításra van szüksége.

Kábeles változat:

NIL9087392020

Akkumulátoros változat:

Nilfisk takarítógépek

A beépített tisztítószer adagoló rendszernek köszönhetően szabályozható a vegyszerfelhasználás, így csak annyi tisztítószert használ, amennyire ténylegesen szüksége van. Egy környezetbarát megoldás, ami segít csökkenteni a takarítás költségeit is. A rendkívül csendes vákuum rendszer és a Nilfisk SilentTech ™ technológia halk üzemmódban csökkenti a zajszintet a 65dB (A)-ről 60dB (A) értékre.

Ezért a gép tökéletes választás a napközbeni takarításhoz és a zajérzékeny területeken való alkalmazásra. Kifejezetten ajánlott irodaházak, szállodák, iskolák óvodák, bevásárló központok, uszodák, éttermek és menzák területén történő nappali használatra.

A napi szintű karbantartás gyorsan és egyszerűen elvégezhető, a felszívó gumi levételét és felrakását könnyíti a szerszám használatát nem igénylő patent rendszer.

Összefoglalva A Nilfisk SC401 egy kompakt, könnyen kezelhető de extra funkciókkal is felszerelt prémium kategóriájú takarítógép. Tökéletesen tiszta száraz és biztonságos padlót hagy maga után, miközben gazdaságosan, környezetbarát módon és csendesen dolgozik.

Related Posts