L205 L215 L450

Extrakciós szőnyeg és kárpittisztító gép minden méretben

Extrakciós szőnyeg és kárpittisztító gép minden méretben

Legyen a feladat szőnyeg vagy bútorkárpit kitisztítása, a legegyszerűbb és legelterjedtebb megoldás az extrakciós szőnyeg és kárpittisztító gép használata.

L205 Mini 3 szőnyeg- és kárpittisztító gép

Ennél a technológiánál a tisztítandó felületre vegyszeres vizet fújunk, majd rövid behatási idő után visszaszívjuk. Nagyon fontos, hogy a műveletet tiszta vízzel is ismételjük meg, így kiöblítve a vegyszert az anyagból. A munka befejeztével pedig a gép fújó és szívócsöveit is öblítsük át, mert az esetlegesen beszáradó maradványok eltávolítása később lehet, hogy már csak szervizben lehetséges.

L205 Mini 4

Az extrakciós módszer egy olcsó, viszonylag gyors és nem igényel túl sok szakképzettséget. Kizárólag vízre érzékeny szőnyegeknél – például gyapjú – nem alkalmazható. Fontos, hogy a száradási időt várjuk ki, csak utána járhatók, használhatók a felületek. Megfelelő vegyszer választásával, pl. Kiehl Carp Extracta, Clean-Center Mentaclean nem csak tisztává, de kellemes illatúvá is varázsolhatjuk a helyiséget.

Tisztítószerek az alábbi linken találhatók:
https://takaritoeszkozbolt.hu/termekkategoria/tisztitoszerek/szonyeg-es-karpittisztitas/ 

Különböző típusú Szőnyeg és kárpittisztító gépek

L205 Mini szőnyeg- és kárpittisztító gép

Egy extrakciós szőnyegtisztító gép és egy kárpittisztító gép alapesetben csak a tisztítófej méretében, csövek hosszában különbözik. Az általunk forgalmazott gépek mindkét fejjel felszereltek, egyszerűen átalakíthatók.

A feladatra a Fiorentini három típust is kínál. A két kisebb csak tartályméretben különbözik, belső kivehető tisztavíztartályos kivitel. Ezért az L205 és L215 kompakt, jól tárolható és szállítható. A legnagyobb változat nagy teljesítményű szivattyúval alaposabban, mélyebben tisztít és a két szívómotorral erőteljesebben szívja vissza a vizet.

A Fiorentini L450 különösen kedvelt autókárpit tisztításhoz, mert a kuncsaftoknak hamarabb átadható az alaposan kiszívott így gyorsabban kiszáradó ülésekkel a
gépjármű.

További információk a szőnyeg- és kárpittisztító gép kínálatunkról itt látható:
https://takaritoeszkozbolt.hu/termekkategoria/takaritogepek/szonyeg-es-karpittisztitok/

Verikop tisztítószer

Veriprop a legkedveltebb karbantartó tisztítószer

Veriprop a legkedveltebb karbantartó tisztítószer

A Kiehl tisztítószerek tudása és teljesítménye már évtizedek óta ismert szakmai körökben. A rengeteg egyértelmű jó tulajdonság mellett szubjektív okok miatt is válhatott a legkedveltebbé a Veriprop általános tisztítószer.

A Kiehl német gyártó termékei évtizedek óta kaphatók Magyarországon is. Széles választékát forgalmazza a Horob Kft a takarítócégek megelégedésére. A Kiehl Veriprop ezek közül egy általunk szívesen ajánlott általános karbantartó tisztító. De miért ajánljuk olyan lelkesen?

Tisztítószerek minden lehetséges feladathoz

A karbantartó vagy napi tisztítás feladatához megfelelő tisztítóképességgel rendelkezik, akár bevonattal védett felületeken is használhatjuk, de egy esetleges makacsabb folttal is elbánik. Kimagasló teríthetősége miatt az erősen víztaszító felületeken történő takarítást is végezhetjük vele.
Gyorsan és csíkmentesen szárad, akár az egy lépcsős felmosást is lehetővé teszi.

Egyaránt használhatjuk felmosásra és lemosásra, sőt még gépi tisztítószer helyett is. A koncentrátum adagolását az egyliteres flakonba épített adagolófej könnyíti. Tehát egy univerzális, gyors és gazdaságos fel- és lemosószer, aminek az ár/érték aránya is kedvező.

Mindezeken túl, mégis a kellemes és kifejezetten tartós illata miatt lett kedvencünk. Míg a takarítócégek a 10 literes kannás változatát, sokan otthonra az adagolófejes literes flakont vásárolják. Az illat megítélése viszont szubjektív, ha valakinek mégsem nyerte el a tetszését, akkor tudunk a Kiehl gyártó többi termékéből hasonló jó tulajdonságú másik terméket ajánlani. Aki személyesen ellátogat bemutatótermünkbe, akár meg is szagolhatja mintáinkat.

A Kiehl Veriprop termékeket megtalálja webáruházunk kínálatában:

KIEHL Veriprop le- és felmosószer, 10l

16 757 Ft +ÁFA
(21 281 Ft)
Magas aktivitású karbantartó tisztítószer, kiváló teríthető tulajdonsággal. Ezáltal az erősen víztaszító padlóburkolatról is maradéktalanul eltávolítja a szennyeződést és csíkmentesen szárad. Különösen jó szennyhordó képességű.

KIEHL Veriprop le- és felmosószer, 1l

2 012 Ft +ÁFA
(2 555 Ft)
Magas aktivitású karbantartó tisztítószer, kiváló teríthető tulajdonsággal. Ezáltal az erősen víztaszító padlóburkolatról is maradéktalanul eltávolítja a szennyeződést és csíkmentesen szárad. Különösen jó szennyhordó képességű.
SC401 day care1 ps FrontendVeryLarge JPJELLB

Nilfisk takarítógép a szűk helyekre – Nilfisk SC401

Egy súroló- vízszívó takarítógép automata egyetlen kezelővel egyszerre súrol és felszívja mag után vizet, így azonnal járható felületet biztosít. De melyiket válasszuk?

A Nilfisk SC401 kompakt méretű és a négy kerekének köszönhetően stabil és kitűnően kormányozható gyalogkíséretű padlótisztító tökéletes választás szűk helyeken való takarításra. A 43 cm-es munkaszélességgel mégis hamar végez nagyobb felületekkel is.

Takarítógépek többféle kivitelben

Elérhető kábeles és akkumulátoros kivitelben is. Az akkus változat egyetlen töltéssel képes lehet akár 4 órán keresztül folyamatosan működni. A tartály újratöltés nélkül 100 perces folyamatos használatot tesz lehetővé. A OneTouch gomb egyszerű megnyomásával már kezdhetjük is a takarítást.

Az egyszerű mindössze 3 gombbal rendelkező kijelzőnek köszönhetően a gép kezelése könnyen elsajátítható a kezelő személynek csak minimális betanításra van szüksége.

Kábeles változat:

NIL9087392020

Akkumulátoros változat:

Nilfisk takarítógépek

A beépített tisztítószer adagoló rendszernek köszönhetően szabályozható a vegyszerfelhasználás, így csak annyi tisztítószert használ, amennyire ténylegesen szüksége van. Egy környezetbarát megoldás, ami segít csökkenteni a takarítás költségeit is. A rendkívül csendes vákuum rendszer és a Nilfisk SilentTech ™ technológia halk üzemmódban csökkenti a zajszintet a 65dB (A)-ről 60dB (A) értékre.

Ezért a gép tökéletes választás a napközbeni takarításhoz és a zajérzékeny területeken való alkalmazásra. Kifejezetten ajánlott irodaházak, szállodák, iskolák óvodák, bevásárló központok, uszodák, éttermek és menzák területén történő nappali használatra.

A napi szintű karbantartás gyorsan és egyszerűen elvégezhető, a felszívó gumi levételét és felrakását könnyíti a szerszám használatát nem igénylő patent rendszer.

Összefoglalva A Nilfisk SC401 egy kompakt, könnyen kezelhető de extra funkciókkal is felszerelt prémium kategóriájú takarítógép. Tökéletesen tiszta száraz és biztonságos padlót hagy maga után, miközben gazdaságosan, környezetbarát módon és csendesen dolgozik.

adagolók

Adagolók, töltőanyagok

ADAGOLÓ ÉS HIGIÉNIAI PAPÍR TERMÉKEK

Termékkínálatunkban a különféle adagoló típusok, higiéniai papírtermékek, folyékony szappanok, kéz- és hajszárítók, lepedők és higiéniai kiegészítők óriási választéka megtalálható.

Folyékony szappan, konyhai és ipari törlő tartók, toalettpapír adagolók

Termékek – szappanadagoló, kéztörlőpapír és toalettpapír adagolóktól, az illatosítókon keresztül egészen a kül- és beltéri hulladékgyűjtőkig – széles választékát kínáljuk.

A legtöbb mosdóhigiénia adagolónk elérhető műanyag kivitelben fehér és átlátszó színben, sok esetben inox kivitelben, több méretben. Tekercses kéztörlő papír adagolók, hajtogatott kéztörlő papír tartók, ipari törlő tartók, higiéniai zacskó tartók stb. Az adagolók használatával egyrészről a környezet esztétikusabbá tehető, másrészt gazdaságosabb töltőanyag felhasználást érhető el.

Kéztörlők, ipari törlők, WC papírok

Választékunkban a papírtermékek teljes palettája elérhető: tekercses és hajtogatott kéztörlők, kis- és nagytekercses WC papírok – toalettpapírok, továbbá konyhai és ipari törlők, szalvéták, valamint orvosi lepedők.

Termékkínálatunkat tudatosan felépített minőségi kategóriákba rendeztük, ezáltal megfelelő megoldásokat tudunk nyújtani az igényesebb, az általános és a költségérzékenyebb felhasználók számára is.

A környezetbarát, újrahasznosított egy- és kétrétegű termékektől a kiváló minőségű cellulóz alapú higiéniai papírtermékekig minden megtalálható a piac igényeinek megfelelően.

Több neves gyártó kínálatát találja nálunk, többek között az olasz Imbal Paper és az olasz Celtex, továbbá a magyar Horob Prémium termékeit.

TOALETT

 • Toalettpapír tartók
 • Kis tekercses WC papírok,
 • Nagy tekercses toalettpapírok

KÉZTÖRLÉS

 • Kéztörlőpapír adagolók
 • Kéztörlőpapírok (hajtogatott)
 • Kéztörlőpapírok (tekercses)
 • Kéztörlőpapírok (ipari)

TISZTÍTÁS

 • Szappanadagolók
 • Folyékony szappanok
 • Kézfertőtlenítők

SZÁRÍTÁS

 • Kézszárítók
 • Hajszárítók

EGYÉB

 • Orvosi papírlepedők
 • Masszázs papír lepedő
 • Higiéniai papírok és zacskók
 • Orvosi lepedők
 • Szalvéták
372383 PBABK8 535 e1551344004732

A legkiválóbb tisztítószerek

Cégünk a legkiválóbb, legkedveltebb professzionális felhasználásra alkalmas KIEHL ÉS TANA tisztítószerek mellett forgalmazza a DIVERSEY, DR. SCHUMACHER és CLEAN CENTER termékeit is.

Karbantartó és speciális tisztítószerek, bevonatok, alaptisztítók, szaniter tisztítók, felmosószerek és még sok minden más, ami segít a mindennapok tisztaságának megteremtésében, burkolatának állagmegóvásában. Minden takarítási és tisztítási problémájára megoldást keresünk és találunk. A részletekre is maximálisan kiterjedő szakmai tanácsadással segítünk, és garantáljuk a sikert, valamint az igényes munkát és kiváló eredményt!

Az általunk forgalmazott tisztítószerek és felmosószerek széles választéka megoldást kínál szinte minden felhasználó számára, ezzel együtt a legkülönbözőbb takarítási feladatokra.

A termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is, mert rendkívül hatékony felhasználást tesznek lehetővé a lehető legkisebb környezeti terhelés (öko tisztítószerek) mellett.

Kiehl – Professzionális tisztítószerek, vegyszerek

A minőségi Kiehl termékek előkelő hírnévnek örvendenek a tisztítótechnológia piacon, a német gyártó a professzionális takarítás és higiénia valamennyi területét felöleli termékkínálatával, gyors és hatékony megoldást nyújtva minden problémára.

A különböző Kiehl tisztítószerekkel valamennyi takarítástechnológiai feladat megoldható minimális anyagi- és időráfordítással, a kiváló és igényes eredmény garantált. További előny, hogy a Kiehl minden terméke kellemes és hosszantartó illatot hagy maga után.

Karbantartó és speciális tisztítószerek, bevonatok, alaptisztítók, szaniter tisztítók, felmosószerek és még sok minden más, ami segít a mindennapok tisztaságának megteremtésében, burkolatának állagmegóvásában.

 • Alap tisztítószerek
 • Tisztító-ápolószerek
 • Automata tisztítók
 • Bevonók
 • Fém- és bútorápolók
 • Fertőtlenítők
 • Flakonok és szórók
 • Impregnálók
 • Ipari tisztítószerek
 • Karbantartó-, napi tisztítószerek
 • Parketta- és laminált burkolat tisztítók
 • Szanitertisztítók
 • Szőnyegtisztítók
 • Toalett higiénia
 • Konyhahigiénia

Clean Center láthatatlan védelmet nyújtunk

Fertőtlenítő- és tisztítószerek gyártásával és fejlesztésével a hazai higiénia piac meghatározó szereplője. Közvetve találkozhatsz fertőtlenítő- és tisztítószereivel éttermek, vendéglátóegységek, hotelek, óvodák, iskolák, kórházak mosdóiban, konyháiban. Higiéniai termékeink jelen vannak éltedben.

A takarítás célja nem kizárólag higiénia, a tiszta környezet harmóniát, nyugalmat teremt, amely mind munkavégzés mind az élet számos területén kiemelt fontossággal bír.

Küldetésünk fertőtlenítéssel megelőzni a fertőzéseket. Fertőtlenítőszereinkkel láthatatlan védelmet nyújtunk Neked, családodnak, gyermekeidnek. Célunk biztonságot nyújtani munkahelyeden ahol dolgozol, iskolában, ahol tanulsz, tömegközlekedésen, ahol utazol, közvetett és közvetlen környezetedben. Forrás: Clean Center

 • Gépi mosogatás
 • Kézhigiénia
 • Kézi mosogatás
 • Konyhapadló higiénia
 • Munkafelület higiénia
 • Szaniterhigiénia
 • Személyhigiénia
 • Textilhigiénia
 • Vendégtérhigiénia
 • Zsíroldás

Tana Tisztítószerek Németországból

A Frosch háztartási tisztítószereket gyártó német Werner & Mertz cégcsoport professzionális használatra szánt tisztító-, és takarítószerei a Tana Professional termékcsalád, amely vezető európai márka saját kutatási és fejlesztési részleggel. A gyártó rendelkezik az ISO 9001, ISO 14001 és EMAS-minősítésekkel.

A legkiválóbb tisztítószerek 2A Tana tisztítószerek az épületek napi vagy időszakos takarítási feladataira ideális megoldást jelentenek és a megfizethető minőséget képviselik az intézmények fenntartóinak. A Tana tisztítószerek a takarítócégek legkedveltebb tisztítószerei, amelyeket  napi takarítására alkalmaznak. Hatékony, felületkímélő, gazdaságos megoldás a napi illetve időszakos takarítás, szaniterek, toalett tisztítás, illatosítás, bevonatolás, impregnálás, fertőtlenítés és a konyhahigiénia minden területén.

 • Alaptisztítók
 • Ápoló tisztítás
 • Automata tisztítószerek
 • Fém- és bútorápolók
 • Fertőtlenítő tisztítók
 • Ipari tisztítószerek
 • Napi tisztítószerek
 • Konyhahigiénia
 • Szőnyeg- és kárpittisztítás
 • Parketta és laminált burkolat tisztítók
 • Szanitertisztítók

Diversey Vezető a tisztítószerek világában

A Diversey a világ vezető vállalata a tisztítással, higiéniával és fertőtlenítéssel kapcsolatos megoldások területén. Jelentős tapasztalattal rendelkezik valamennyi szektorban, beleértve az étel- és italipart, a szállodaipart, az épülettisztítást, a kiskereskedelmet és a kórházakat is.

Elköteleztük magunkat a környezet felé. A Diversey-nél hiszünk abban, hogy a fenntarthatóság és a profitabilitás kéz a kézben járhatnak, mivel a környezetkímélő megoldások jó üzleti gyakorlatot jelentenek, és csökkenthetik a tisztítási költségeket. Ugyanakkor lehetővé teszik számunkra, hogy a Diversey értékrendjének egyik fő eleme, a társadalom iránt érzett felelősségünk szerint cselekedjünk. Kitűnő eredmények felmutatásával hozzájárulunk a vállalatok jövedelmező, fenntartható működéséhez, és egy tisztább, egészségesebb jövő létrehozásához.

A Diversey a takarítóvállalatok munkáját könnyíti meg azáltal, hogy egyszerű módszereket és hatékony megoldásokat kínál a kereskedelmi, ipari és kiskereskedelmi területek tisztítására. Termékei segítségével a padlótól a mennyezetig, a főbejárattól a raktárak hátsó kapujáig olyant nyújtanak, melyek gyorsabbak, hatékonyabbak és környezetkímélőbbek, mint bármikor korábban.

 • Gépi mosogatószerek
 • Konyhahigiénia professzionális
 • Konyhahigiénia általános
 • Épülettisztítás
 • Személyhigiénia
 • Textilhigiéniai termékek
 • S.C. Johnson márkatermékek
 • Unilever márkatermékek
professzionális takarítógépek

Professzionális takarítógépek

Cégünk professzionális (ipari) takarítógépek (Fiorentini, Cilmas, Ghibli, Taski, Cleanfix) magyarországi forgalmazását képviseli és segíti, így teremtve meg a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást.

Elsőrendű feladatunknak tekintjük a hazai igények kielégítését, kiváló szakember gárda és szervizhálózat folyamatos bővítését és továbbképzését, amely biztosítja a minden részletet kimerítő tanácsadást a korszerű takarítástechnológiák terén. Segítjük továbbá az adott helyen a legcélszerűbb és leggazdaságosabb technológiák, gépek, eszközök és vegyszerek kiválasztását.

Porszívók (25)

Ipari por- és vízszívók (25)

Seprőgépek (5)

Súroló- és polírozó gépek (7)

Súroló- vízfelszívó automaták (26)

Magasnyomású mosók (14)

FORGALMAZOTT TAKARÍTÓGÉPEINK

Takarítógépeink minimális elektronikával rendelkeznek, igyekezett a gyártó a legtöbb funkciót mechanikusan megoldani, így a karbantartási igény minimálisra csökkent, lényegében csak a kopóalkatrészeket kell pótolni (pl. kefék, szívógumik). A takarítógép termékeken belül teljes szortimentet kínálunk az ipari porszívótól a különböző súrológépeken keresztül a ráülős seprőgépig és a szőnyegtisztító gépekig. A takarítógépek legfőbb jellemzői között megtalálható a hosszú élettartam, könnyű kezelhetőség és a megbízhatóság egyaránt. Az alkatrészek, tartozékok nagy mennyiségben raktáron vannak, így a megrendeléstől számítva 24-48 órán belül kézhez kapják. Ha bármilyen szerviz probléma felmerülne, szintén a nagy alkatrész raktárnak köszönhetően a takarítógépek javítását azonnal el tudjuk végezni korrekt áron.

Szőnyeg- és kárpittisztító gépek

Azokon a helyeken, ahol sok ember fordul meg naponta, és az elegancia vagy egyéb szempontok miatt szőnyeg/szőnyegpadló burkolat van (pl. szállodák, éttermek), különösen fontos a megfelelő és hatékony tisztítás. Szőnyegtisztító gép nélkül manapság ez egyszerűen elképzelhetetlen, hiszen kézi súrolással hosszú órákig tartana egy kisebb terület alapos megtisztítása is. A szőnyegtisztító gép több feladatot lát el egyszerre: bejuttatja a tisztítóanyagot a textíliába, súrolással vagy befecskendezéssel egységesen eloszlatja azt az anyag rétegeiben, majd összegyűjti, kiporszívózza azt a kosszal együtt.

Seprőgépek

Cégünk az alábbi seprőgép típusokat forgalmazza:

 • Cleanfix kézi seprőgép
 • Fiorentini akkumulátoros, benzines követős seprőgép
 • Fiorentini akkumulátoros, ráülős seprőgép
 • Fiorentini benzines, diesel, ráülős seprőgép
 • Fiorentini gázos, ráülős seprőgép
 • Seprőgépek (akkumulátoros, gázos, benzines, diesel)

Ipari porszívók, vízszívók

Az ipari porszívó, ahogy neve is jelzi, kifejezetten nagyüzemi használatra készült. Az ipari porszívó elsősorban abban különbözik a normál, lakásban való takarításra szánt társától, hogy nagyobb teljesítményű, hosszabb üzemidőre képes a motorikus részek esetleges károsodása nélkül, valamint tárolókapacitása (porgyűjtő tartálya) is jóval nagyobb. Egy ipari porszívó a fentiekből adódóan egészen más mechanikus felépítésű, valamint egészen más szűrőberendezéssel készül, mint normál társai, hiszen más környezeti feltételeknek kell megfelelnie. Az ipari porszívókhoz tartoznak még a vízszívók is.

Súrológépek, súroló automaták

 A gyors és hatékony tisztítás eszköze nagyobb területekhez

A súrológép, súroló automata a modern tisztítótechnológia egyik nélkülözhetetlen kelléke az ipari/nagyüzemi jellegű tisztítás terén. Míg a nagyméretű, esetenként több száz vagy több ezer négyzetméteres területeket a hagyományos módszerekkel csak nagyobb létszámú takarítószemélyzettel és nagyobb időráfordítással lehet megfelelően tisztán tartani, addig a súrológép segítségével gyors és hatékony a takarítás.

A súrológép azonban nem csupán az iparban hódít: napjainkra a bevásárlóközpontok és üzletházak mellett már széles körben elterjedt a közepes méretű boltok, különféle szolgáltatásokat nyújtó szalonok, a közösségi épületek, társasházak tisztításánál is. A súrológép vásárlói elsősorban a takarítócégek, takarítási szolgáltatást nyújtó vállalkozások köréből kerülnek ki, de a súroló automata alkalmazása egyre gyakoribb nagyobb magánépületek, családi házak higiéniai karbantartásánál is.

TAKARÍTÓGÉP AKCIÓK

AKCIÓS TAKARÍTÓGÉPEK
IPARI POR- ÉS VÍZSZÍVÓK
 • IPARI POR- ÉS VÍZSZÍVÓK
 • SÚROLÓ ÉS VÍZFELSZÍVÓ
 • SÚROLÓ ÉS POLÍROZÓ
 • SZŐNYEG- ÉS KÁRPITTISZTÍTÓK
 • MAGASNYOMÁSÚ MOSÓK
 • PORSZÍVÓK

Nilfisk AERO 21-01 PC száraz-nedves porszívó szűrőtisztító rendszerrel

54 760 Ft 36 900 Ft +ÁFA
(46 863 Ft)
Az AERO 21 / AERO 21 INOX a legkisebb modellje az AERO 21/26/31 sorozatnak, kompakt megjelenéssel, Push&Clean félautomata szűrőtisztító rendszerrel és kényelmes tartozéktárolási lehetőséggel. A 20 literes tartállyal rendelkező gépet hatékony szívóerővel és opcióként INOX tartállyal, robusztus kerekekkel szerelték fel. Az AERO 21 modelleken belül a -21-es típusok (AERO 21-21) automata On-Off rendszerrel felszereltek, ami azt jelenti, hogy a géphez csatlakoztatott kéziszerszám ki-bekapcsolja a gépet. Ha fúróval, csiszolóval, vágószerszámmal dolgozunk, az AERO 21 nagy segítséget nyújt abban, hogy a környezetünk levegője pormentes maradjon és a zajterhelés kicsi legyen.

NILFISK MULTI II 30 T INOX VSC EU Sokoldalú száraz-nedves porszívó kompakt kivitelben

69 283 Ft 51 890 Ft +ÁFA
(65 900 Ft)
A Multi II az egyik legjobb társ a "csináld magad" típusú emberek számára a házkörüli munkák során. Jó választás lehet második számú porszívónak is, akár beltéri, akár kültéri száraz-nedves takarítás az aktuális feladat. Nagyméretű tartályának köszönhetően nagyobb munkák elvégzésére, nagyobb mennyiségű szennyeződés felszívására is ideális A Multi II - második generációs sokoldalú porszívó - szűrőtelítettség visszajelzővel. Figyelmeztet, hogy a szívási teljesítmény esik, ideje szűrőt tisztítani vagy cserélni. A Multi II Push&Clean szűrőtisztító automatikát is kínál. Ez a funkció félautomata módja a szűrőtisztításnak ellenirányú légáramoltatáson keresztül. Ennek a két funkciónak a kombinációja igazán egyedivé teszi a Multi II-t. Ezek a jellemzők folyamatosan magas teljesítményt biztosítanak. -Szűrőtelítettség visszajelzés -Push&Clean félautomata szűrőtisztító technológia -Strapabíró berendezés, hosszú élettartamú, 1400 wattos motorral -Kiemelkedő szívóteljesítmény -Fújó funkció -30 literes tartály, ideális tárolókapacitással -Polypropylén tartály a könnyű tisztántarthatóság érdekében -Változtatható szívóerő-szabályzóval ellátott, rozsdamentes tartállyal ellátott változatban is -SoftStart a hosszú élettartamért

AERO 26-21 PC Kompakt, egyfázisú, száraz-nedves porszívók

84 968 Ft 55 690 Ft +ÁFA
(70 726 Ft)
Az AERO 26-os modelleket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a végfelhasználói igényeknek. A Push&Clean szűrőtisztító rendszer és a fújó funkció minden modellnél megtalálható a rugalmas és kényelmes tartozék tárolhatósággal együtt. A 25 literes gép hatékony szívási teljesítménnyel és opcionálisan elektromos kábelvisszahúzó rendszerrel rendelkezik. A 21-es modellek automata On-Off rendszerrel felszereltek, ami azt jelenti, hogy a géphez csatlakoztatott kéziszerszám, ki-bekapcsolja a gépet. Ha fúróval, csiszolóval, vágószerszámmal dolgozunk, az AERO 26 nagy segítséget nyújt abban, hogy környezetünk levegője pormentes maradjon és a zajterhelés kicsi legyen. Az AERO 26 elérhető L-porosztályú tanúsítással is, extra szívóteljesítménnyel- és biztonsági funkciókkal, praktikus szerszámtárolási lehetőséggel és változó fordulatszám-szabályozással - ez a tökéletes választás az elektromos kéziszerszámokkal dolgozó szakemberek számára. Az AERO 26 kompakt és egyszerűen használható - ideális választás a kisebb tisztítási munkákhoz műhelyekben. Ez egy könnyű és robusztus gép az ipar, autó- és az építőipar számára az ergonomikus tervezésnek, a félautomata szűrő tisztításnak és a kényelmes tárolásnak köszönhetően. -Mosható PET gyapjú szűrő -Min. 99,9%-os szűrési hatékonyság -Push&Clean szűrőtisztító rendszer biztosítja a folyamatosan magas teljesítményt -MultiFit tartozék csatlakozási rendszer -Kényelmes tartozékhasználat és elektromos kábeltárolás -Stabil kerekek és ergonómikus tervezés a biztonságos használatért -Fújó funkció -Robusztus és ergonomikus megjelenés -Opcióként elektromos kábel visszahúzó rendszer -L porosztályra bevizsgált modell, változtatható motorfordulatszámmal -Rugalmas gumiszalag a gégecső kényelmes tárolása érdekében

Karcher NEDVES-SZÁRAZ PORSZÍVÓ NT 27/1

71 732 Ft 58 400 Ft +ÁFA
(74 168 Ft)
Törésálló műanyag tartály: - csekély súly a gondmentes szállítás érdekében - erős és robusztus -hosszú élettartamú és újrahasznosítható 5 könnyen forduló kerekekkel: - a készülék nagyon fordulékony, ezáltal minimális erőkifejtést igényel - egyenetlen talajon is stabilan áll Kompakt felépítés: fáradságmentes, gerinckímélő munkavégzést biztosít Beépített kábel,- és tartozéktárolás: Megvédi a kábelt a szennyeződésektől, és a károsodásoktól, idő és költségtakarékos. Beépített patronszűrő: - mosható, nagy filterfelület kis helységekben is hosszú munkavégzéshez Nemesacél tartállyal ( Me-változat )

Nilfisk VL 500 35 EDF

116 140 Ft 84 900 Ft +ÁFA
(107 823 Ft)
Típusszám 107405160
Névleges teljesítmény (W) 1350
Légszállítás (L/SEC) 48
Tömeg (KG) 12,5
Vákuum a fejnél (KPA) 20
Tartály térfogat (L) 35
Porzsák térfogat (L) 18
Szívóteljesítmény a cső végén (W) 250
Hosszúság x szélesség x magasság (MM) 460x420x730
Volt/frekvencia (V/HZ) 220-240/50-60
Kábel hosszúság (M)/ csatlakozó típusa 10/EU
Zajszint (DB(A) BS 5415) 62
Zajszint (DB(A)IEC 704) 81
Bemenet (MM) 32
Tömlő hosszúsága (M) 1,90
Ip védelmi besorolás IP24
Teljesítmény piec (W) 1250
Zsák szűrő területe (CM²) -
Nedves szűrő területe (CM²) 1051
Patronszűrő területe (CM²) 2070
Csőtartó Alaptartozék
Kettős szűrőrendszer Alaptartozék
Tartozéktároló eszköz Alaptartozék

Nilfisk Viper LSU255-EU por- és vízszívó

119 950 Ft 96 900 Ft +ÁFA
(123 063 Ft)
Feszültség: 220-240 V Frekvencia: 50-60 Hz Névleges teljesítmény: 2000 W Légszállítás: 3115 l/perc Vákuum: 2250 mm H2O Kábelhossz: 8 m (narancs) Tartály térfogat: 55 l Szívómotor típusa: 2 stage Méret (h×sz×m): 634x586x948 mm Tartozék: kárpitfej, nedves felszívófej, pomponos kefe, résszívó, szűrő, komplett gégecső, csövek

Nilfisk Attix 30-01 PC Kompakt száraz-nedves porszívó szűrőtisztító rendszerrel

153 160 Ft 106 990 Ft +ÁFA
(135 877 Ft)
Az ATTIX 30 sorozat prezentálja a száraz-nedves porszívók kompakt és erőteljes sorozatát. Tökéletes választás a mesteremberek számára. Az ergonomikus tervezést és az alacsony zajszintet hangsúlyozták és helyezték fókuszba kialakításakor. Az ATTIX 30 ipari porszívó egy kompakt befejezése az ATTIX sorozatnak. Az ATTIX 30 generációja rendelkezik a teljesen automatikus XtremeClean szűrőtisztító rendszerrel.

Karcher NT 70/2 Me Classic nedves-száraz porszívó

151 181 Ft 138 500 Ft +ÁFA
(175 895 Ft)
NT Classic kategória: kiemelkedő erő, könnyű használat Nagy szívóerő, könnyed kezelhetőség, masszív kivitel – a kétmotoros nedves/szárazporszívók bármely nedves vagy száraz szenynyeződés eltávolítása során lenyűgözik felhasználójukat. Szűrő-patronnal és EasyService koncepcióval. Porszívózás porzsák nélkül • A kétmotoros NT Classic készülékek a jól bevált Kärcher patronszűrővel vannak ellátva. • A patronszűrő folyamatos porszívózást tesz lehetővé a porzsák cseréje nélkül. Masszív és kényelmesen szállítható • Kiemelkedő mobilitás minden talajon a masszív alváznak, a nagy kerekeknek és a fém görgőknek köszönhetően. • A standard tolófogantyú segítségével könnyen mozgatható. Kiváló szívóteljesítmény • A két erős turbina kiemelkedő szívóerőt biztosít. • A kiemelkedő szívóerő maximális tisztítási eredményt és hatékonyságot biztosít. Leeresztő tömlő • A könnyen hozzáférhető leeresztő tömlővel a felszívott folyadék kényelmesen eltávolítható.

Nilfisk Attix 33-2L IC nagy kapacitású porszívó

181 590 Ft 139 800 Ft +ÁFA
(177 546 Ft)
Az ATTIX 33 sorozat új szintre emeli a Nilfisk száraz-nedves porszívó portfólióját. A megújult szűrőrendszer, megnövelt teljesítmény és robusztus design kiemelkedő megoldást nyújtanak azon professzionális ügyfelek számára, akik számára fontos, hogy biztonságos és megbízható gépet vásároljanak. ATTIX 33 nagyobb szívóerővel, zárt rendszerrel, automata szűrőtisztítással és egyéb különböző előnyökkel - az építőipar és egyéb ipar számára kialakítva. A Nilfisk InfiniClean™ rendszer 15 másodpercenként automatikusan megtisztítja a szűrőt egy fordított légáramlás segítségével, így Ön a munkájára összpontosíthat anélkül, hogy a csökkent szívóerő miatt kellene aggódnia. És az erősebb tisztító impulzus miatt megtöltheti az egész tartály anélkül, hogy a szűrőt karban kellene tartania, még a nagy kihívást jelentő, finom por felszívása esetén is. A tartós, tapadásmentes, mosható PTFE anyag azt jelenti, hogy a szűrőt ritkábban kell cserélni, így csökkennek a fenntartási költségek is. Könnyen kezelhető, felhasználóbarát porszívó az ATTIX 33. Minden modell rugalmas tárolási megoldásokat kínál a szerszámok, tartozékok tárolásához, így minden az ön keze ügyében lehet. InfiniClean™ - automata szűrőtisztító rendszer minimális teljesítményvesztéssel PTFE tartós szűrő tapadásmentes membránnal és minimum 99,9% szűrési hatékonysággal L porosztály besorolás Egyedülálló kettős szűrő HEPA szűréssel 30 literes tartály acél kererekkel és robusztus ütközőkkel MultiFit tartozékrendszer a takarítási feladatok egyedülállóan rugalmas elvégzéséhez Az egyszerűen használható akasztóknak és a rugalmas gumihevedereknek köszönhetően a tárolás és a szállítás egy pillanat alatt megoldható. Opcionális motor hűtő szűrő, Hosszú élettartamú és rugalmas szűrőtömítések a légáramlás 100%-os szigeteléséhez működés közben és a szűrőtisztító impulzus ideje alatt.   Tömeg (KG) 14.5 Hosszúság x szélesség x magasság (MM) 565x385x520 Főszűrő típusa PTFE El. kábel (M) 7,5 Légszállítás (L/PERC) 4500 Vákum (MBAR/KPA) 250/25 Teljesítmény pmax (W) 1400 Teljesítmény piec (W) 1200 Elektromos jellemzők (V/~/HZ/A) 230/1/50-60/16 Üzemi zajszint (DB-A) 60 Tartály térfogata (L-MAX) 30 Szűrőtisztító rendszer InfiniClean Finomindítás X AntisztatIkus rendszer X Motorsebesség szabályzó X Automatikus elektromos eszköz indítás X Tartozéktároló eszköz X Szerszámos láda tároló X Gyűjtőzsák 1 darab X Tömlő- és karbantartó X L-osztályú veszélyes porra engedélyezve X

Karcher NEDVES-SZÁRAZ PORSZÍVÓ NT 30/1 Tact L

168 189 Ft 165 000 Ft +ÁFA
(209 550 Ft)
Gépek, járművek, műhelyek és építési területek gyors és hatékony tisztításához: a Kärcher NT 30/1 Tact nedves és száraz porszívója univerzális gép a professzionális felhasználók számára, a különböző iparágakban. Ez a kompakt, többfunkciós porszívó lenyűgöző Tact automatikus szűrőtisztító rendszerrel és nedvességálló harmonikaszűrővel rendelkezik nagy mennyiségű finom por pormentes eltávolításához, hosszú munkavégzési időszakok alatt. A por és a folyadék megbízhatóan összegyűjthető a masszív, 30 literes tartályban, mely ütközésvédelemmel és fém gördülőkerekekkel rendelkezik. Kezelése és működtetése könnyű, mivel a gép középső, forgókapcsolója nagyban megkönnyíti a munkát. A gépet az újonnan kifejlesztett, modern tartozékok teszik teljessé, melyek kényelmesen tárolhatók a beépített szívótömlő és tartozék tárolón. A gumival bevont felületek és a rögzítési lehetőségek lehetővé teszik a szerszámok és dobozok elhelyezését a gép lapos fejrészén csúszásmentesen vagy lerögzítve. Felszereltség *Szívótömlő, 2.5 m, Hajlított csővel *Szívócső, 2 darab, 0.55 m, 35 mm, Rozsdamentes acél *Porzsák, 1 darab, Flíz *PE-műanyag tasak a pormentes ürítéshez, 1 darab *Nedves-száraz padlótisztító fej, 360 mm *Réstisztító fej *Átkapcsoló automatika max. telítettségnél *Antisztatikus előkészítés *Harmonikaszűrő, PES *Szűrőlerázás, Tact szűrőtisztító rendszer *Stabil ütközésvédelem *Védelmi osztály, II *Fékezhető kerekek

Nilfisk VL 500 75-2 EDF

231 360 Ft 167 900 Ft +ÁFA
(213 233 Ft)
Típusszám 107405164
Névleges teljesítmény (W) 2500
Légszállítás (L/SEC) 72
Feszültség (V) 220-240
Kábelhosszúság (M) 10
Tömeg (KG) 28,5
Vákuum a fejnél (KPA) 21
Tartály térfogat (L) 75
Porzsák térfogat (L) 44
Szívóteljesítmény a cső végén (W) 200
Hosszúság x szélesség x magasság (MM) 660x620x1030
Frekvencia (HZ) 50-60
Csatlakozó típusa EU
Volt/frekvencia (V/HZ) 220-240/50-60
Kábel hosszúság (M)/ csatlakozó típusa 10/EU
Zajszint (DB(A) BS 5415) 66
Zajszint (DB(A)IEC 704) 84
Bemenet (MM) 40
Tömlő hosszúsága (M) 2,5
Ip védelmi besorolás IP24
Patronszűrő felülete (opcionális) (CM²) 4410
Teljesítmény piec (W) 2400
Zsák szűrő területe (CM²) -
Nedves szűrő területe (CM²) 1840
Állítható foganytú Alaptartozék
Ergo csatlakozó Alaptartozék
Leeresztő tömlő Alaptartozék
Kettős meghajtás Alaptartozék
Csőtartó Alaptartozék
Tartozéktároló eszköz Alaptartozék
Kettős szűrőrendszer Alaptartozék
Lecsukható fogantyú Alaptartozék

Nilfisk Attix 44-2L IC nagy kapacitású porszívó

234 610 Ft 168 590 Ft +ÁFA
(214 109 Ft)
Az ATTIX 44 sorozat új szintre emeli a Nilfisk száraz-nedves porszívó portfólióját. A megújult szűrőrendszer, a megnövelt teljesítmény, a robusztus design kiváló megoldást nyújtanak a professzionális felhasználók számára, akik biztonságos és megbízható gépet keresnek nagy kapacitással. Az ATTIX 44 nagyobb szívóerővel rendelkezik, zárt rendszerrel, automata szűrőtisztító rendszerrel, és még számos egyéb előnnyel - az építőipar és egyéb iparágak számára kialakítva, ahol nagyobb mennyiségű por fordulhat elő.